trešdiena, 2010. gada 14. aprīlis

Dīvainie produkti

Ieejot kādā no daudzajiem āzijas preču veikaliem pirmais iespaids ir ļoti atšķirīgā smarža. Tālāk seko visdažādākie produkti sapakoti paciņās un sakrauti plauktos.


No par pāris dolāriem nopērkamām dedzināšanai paredzētām naudaszīmēm, kas noderēs nākamajā dzīvē, līdz bundžiņu labirintiem, kur ne hieroglifos ne angliski rakstītais nosaukums nepalīdz noteikt bundžiņas saturu. Pie atdzesēto dzērienu plaukta manu skrējienu piebremzēja ar ierosinājumu pamēģināt. Noteikumi šādi: jāizvēlas visbriesmīgākais no piedāvājuma un jāiegādājas. Tad kolektīvi jāpagaršo visbiežāk ar ideju, nekad vairs!!! 
Vairums briesmīgo dzērienu tiešām biedējoši - pupiņu limonāde, zālīšu uzlējums vai manis izvēlētais meloņu kokteilis. Vistrakākais, ka ko tik briesmīgu ražo masveidā, līdz ar to ir arī cilvēki, kas labprāt veldzē slāpes ar šiem. Man visdīvainākais sajaukums šķita gāzēts piena dzēriens ar melonēm un jogurta baktērijām. Atverot bundžiņu un iemalkojot to, biju pilnā gatavībā glābt savas garšas kārpiņas, tomēr gāzētais piena meloņu sajaukums bija patiesi garšīgs. Pat es būtu to vēlreiz izvēlējusies, ja vien to tirgotu uz katra ielas stūra nevis šajos dīvaini smaržojošajos veikalos.
Publicēts arī aizbraukt.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru